Eetwinkel de Hollandsche Tuyn

Op 24 februari is de 8e Eetwinkel van Nederland geopend: Eetwinkel “De Hollandsche Tuyn” in Bergen op Zoom. Theo en Karin van Oss zijn een ervaren goed echtpaar, die met vele jaren ervaring hun sporen hebben verdiend in en rondom Bergen op Zoom als horeca-ondernemers. Bij de start van De Hollandsche Tuyn, inmiddels 5 jaar geleden, zijn hun zoons Jeroen en Bjorn ook gaan meewerken in de zaak. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat De Hollandsche
Tuyn inmiddels een begrip is in Bergen op Zoom.

Na weken van voorbereiding is het nu eindelijk zo ver; het in- en exterieur heeft een metamorfose gekregen! De familie staat klaar om u met trots te ontvangen voor een hapje en een drankje op deze fantastische “Eet & Drink locatie”. In het monumentale pand van twee verdiepingen, kan de gast “Lekker Eten en Drinken” in een prettige omgeving waar hij of zij zich meteen thuis voelt.

Er is bewust gekozen voor de aansluiting bij de conceptformule Eetwinkel. Natuurlijk weet de familie Van Oss en de medewerkers hoe ze de gasten verzorgen met heerlijke en verantwoorde producten, die met passie worden bereid en gastvriendelijk worden geserveerd. Maar iemand die meedenkt op het gebied van marketing, reclame en bedrijfsondersteuning op diverse vlakken is altijd welkom. Daarom is er onlangs gekozen voor de aansluiting bij Eetwinkel!